Handens Persiennservice & Fabrik AB
Handens Persiennfabrik

Om oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Företaget stardades i Handen den 25 Februari 1966 och har sedan dess levererat solskydd till kunder över hela Stockholm, alltid med samma höga krav på kvalitet.

För över 40 år sedan flyttade vi in på Smedvägen 1 i handen, i närheten av haninge centum. Där ligger vi än i dag vilket gör att många kunder hittar till oss.

Företaget startades av Göte och Tekla Andersson, idag drivs företaget fortfarande av samma familj men sedan 2010 av barnbarnet Rasmus Karlsson. Det betyder att vi är ett familjeföretag i tredje generation.

Ända sedan starten har vi kallats Handens Persiennfabrik även om bolaget idag heter Handens Persiennservice & Fabrik AB.

Uppdrag

Vi utför monteringar och service av alla storlekar i alla typer av byggnader. Våra största uppdragsgivare är fastighetsägare, byggare, kommuner, landsting, förvaltare och självklart privatpersoner. Många av våra kunder har vi haft ett gott samarbete med i flera decennium.

Entreprenör/Underentreprenör

Självklart har vi ID06 och utför regelbundet arbeten på byggen av alla storlekar. Vi vill gärna bli ert självklara val av sammarbetspartner och jobbar alltid för ett tydigt offert och orderförfarande. Tillsammans med er planerar vi arbetet så att det skall löpa så smidigt som möjligt för alla parter.

Priser

Eftersom vi har väldigt många olika produkter som tillverkas efter måttanpassning med fritt val av tyg och färger, har vi svårt att lämna prisuppgifter direkt på hemsidan (våra prislistor skulle ta fler hundra sidor).

Men vi jobbar alltid med fasta priser, monterat och klart för att du som kund skall känna dig trygg med din order och vad det kommer att kosta. Innan du lägger en order hos oss får du alltid veta vad det kommer att kosta när allt är klart. 

Tveka inte att höra av dig till oss!

Följ oss i sociala medier!