Reparationer och Service

Vi fixar självklart reparationer och service av samtliga typer av solskydd. Vill du ha en prisuppgift skicka ett mail till oss med en beskrivning av felet och om du har möjlighet att bifoga bilder underlättar det alltid för oss i vår bedömning.

Persienner

De vanligaste problemen med Persienner är trasiga draglinor och trasig vridvajer, detta kan vi självklart reparera åt dig antingen hemma hos dig eller i våran verkstad, till fasta priser.

Prisexempel Persiennreparation Söderort
Startavgift: 400 kr
Reparation: 100 kr/persienn

Prisexempel Persiennreparation Innerstan
Startavgift: 900 kr
Reparation: 100 kr/persienn

Markiser

Dukbyte/Vända befintlig duk

En markisduk kan med åren bli smuttsig, då finns det två åtgärder. Alternativ ett är att vända på den befintliga duken då det ofta finns fin duk längst in på rullen.
Alternativ två är att byta ut hela duken mot en ny i valfri färg, detta är betydligt billigare än att byta hela markisen.
Om du vill ha en prisuppgift på detta behöver vi veta markisens bredd samt utfall, du är självklart välkommen att ringa eller maila för prisuppgift.

 

Reglage

En markis kan regleras på flera sätt: Dragband, Vev eller Motor är de vanligaste alternativen. Oavsett vilket reglage du har på din markis kan vi självklart reparera detta om det skulle gå sönder. Tänk på att om markisen har fastnat i utfällt läge finns det risk att den tar skada av vind eller nederbörd, ring oss på en gång så kan vi minimera skadorna.

Ring oss så bokar vi in ett hembesök!

TELEFON: 08 - 777 10 51