Handens Persiennservice & Fabrik AB
Handens Persiennfabrik

Reparationer och Service

Vi fixar självklart reparationer och service av samtliga typer av solskydd. Vill du ha en prisuppgift skicka ett mail till oss med en beskrivning av felet och om du har möjlighet att bifoga bilder underlättar det alltid för oss i vår bedömning.

Persiennservice

De vanligaste problemen med Persienner är trasiga draglinor och trasig vridvajer, detta kan vi självklart reparera åt dig antingen hemma hos dig eller i våran verkstad, till fasta priser.

Prisexempel Persiennreparation Söderort
Startavgift: 600 kr
Reparation: 150 kr/persienn

Prisexempel Persiennreparation område i Zon/P-Taxa 1-4 och Norrort 
Startavgift: 1500 kr
Reparation: 200 kr/persienn

Markiser

Dukbyte/Vända befintlig duk

En markisduk kan med åren bli sliten och se tråkig ut. Till en bråkdel av kostnaden för en ny markis kan man med fördel byta ut duken och på så vis ge markisen nytt liv. En markisställning av hög kvalitet kan utan problem överleva flera dukbyten, det är inte alls ovanligt att byta duk på markiser som är både 30 och 40 år gammla. 

Om du vill ha en prisuppgift på detta behöver vi veta markisens bredd samt utfall, du är självklart välkommen att ringa eller maila för prisuppgift.

Prisexempel, byte av duk på terrassmarkis med bredd 4000mm och utfall 3000mm - pris cirka 7 500 - 8 000 kr monterat och klart inklusive moms.

Reglage

En markis kan regleras på flera sätt: Dragband, Vev eller Motor är de vanligaste alternativen. Oavsett vilket reglage du har på din markis kan vi självklart reparera detta om det skulle gå sönder. Tänk på att om markisen har fastnat i utfällt läge finns det risk att den tar skada av vind eller nederbörd, ring oss på en gång så kan vi minimera skadorna.

Ring oss så bokar vi in ett hembesök!
Telefon: 08 - 777 10 51

Följ oss i sociala medier!