Handens Persiennservice & Fabrik AB

Din Solskyddsleverantör

Att vara kund hos oss skall alltid vara tryggt och enkelt!

Oavsett om du är privatkund eller företagskund arbetar vi hårt för att du skall känna dig trygg med att ha valt oss som din solskyddsleverantör och att du som så många andra även i framtiden skall se Handens Persiennservice & Fabrik AB som det enda självklara valet när du behöver hjälp med dina solskydd.

För att uppnå detta jobbar vi efter tre punkter, som vi tycker är extra viktiga:

• Tydlig kommunikation - Vi försöker svara på mail och samtal så fort vi bara kan, under vardagar svarar vi normalt inom 48 timmar

• Fasta priser i tydliga offerter - Vi lämnar ett fast pris i offerten där både material och arbete är inkluderat

• Höga kvalitetskrav på både material och arbete - Vi arbetar uteslutande med solskydd tillverkade i Sverige, anpassade för det nordiska klimatet

 

Så jobbar vi steg för steg

Steg 1

Du kontaktar oss:

Via mail på info@handenspersienner.se

Telefon på 08-777 10 51

Steg 2

Vi kommer hem till dig och då tittar vi tillsammans på vad du behöver ha hjälp med, vi tar det mått vi behöver och visar färg/väv-prover.

Vill du själv ta mått för att få pris driekt går det självklart lika bra.

Steg 3

Du får en tydlig offert där både materialet och arbetet ligger med till ett fast pris. Vid montering av markiser på småhus kan vi självklart erbjuda ROT-avdrag på arbetskostanden.

Steg 4

I vår onlineoffert kan du titta på vilka tyger som finns att välja bland samt själv slutföra din order och välja hur du vill betala:

• Faktura

• Kort

• Banköverföring

• Räntefri delbetalning 

Steg 5

Du får en orderbekräftelse och vi beställer hem dina produkter, så snart dessa är tillverkade hör vi av oss till dig och bokar in en tid för montering.

Leveranstiden för måttanpassade produkter ligger normalt på 2-3 veckor lite beroende på årstid.

Steg 6

Montering och genomgång av produkten

 

 

 

Bra att veta, vissa av våra motordrina produkter måste kopplas in av elektriker. Detta ingår inte i priset om det inte finns specificerat i din offert. I de fall detta är aktuellt påtalar vi detta.  

Följ oss i sociala medier!